Produženo vreme rada šaltera Poreske uprave

Izvor: Radio 021, 19.Avg.2014, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produženo vreme rada šaltera Poreske uprave

Poreska uprava još jednom se izvinila Novosađanima koji su doživeli neprijatnost zbog nepravilnosti u rešenjima o porezu na imovinu.

U nameri da se što pre isprave greške i rasprave sporna pitanja u vezi sa vrstom i iznosom obaveze Uprava će raditi i produženo.

Svim Novosađanima koji imaju primedbe na raspolaganju su šalteri 6, 7, 8, 9 i 11 u Gradskoj kući, Trg slobode 1. Takođe, građani se mogu obratiti Gradskoj poreskoj upravi na Bulevaru Mihajla Pupina 3, soba >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 408 na četvrtom spratu, kao i telefonom na broj 4871-751 ili na meil Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , radnim danima od 8h.

Navedeno je da će zaposleni na šalterima raditi koliko bude bilo potrebno. Rešavanje žalbi i prigovora iz ove godine biće prioritet Uprave, i u najkraćem roku će sva rešenja za koje se utvrdi da je poreska obaveza nepravilno iskazana biti ispravljena i zamenjena.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Šalteri poreske uprave rade produženo

Izvor: 24sata, 19.Avg.2014

Gradska poreska uprava odlučila je da produži rad šaltera u Gradskoj kući kako bi svim građanima sa primedbama na obračun poreza na imovinu izašla u susret.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.