Izvor: Luftika.rs, 03.Mar.2019, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Probudila se Neda Arnerić, doktori non-stop prate njeno stanje

Neda Arnerić, velika srpska glumica koja je preksinoć u teškom stanju dovezena na Vojnomedicinsku akademiju, sada je stabilno i dalje prima neophodnu terpiju.
Arnerić će i dalje ostati na lečenju u VMA, gde se nalazi od srede uveče kada je dovezena u besvesnom stanju.
„Arnerić nije životno ugrožena, ali je još na intenzivnoj terapiji. Prima svu neophodnu terpiju, infuzije, a njeno stanje non-stop se prati“, kaže izvor „Blica“.
Kako saznaje „Blic“, glumica >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je vidno neraspoložena, ali se nije bunila kada su joj lekari objasnili da još ne mogu da je puste na kućno lečenje.
Neda Arnerić je hospitalizovana u sredu, oko 21 čas, kada ju je vozilo Hitne pomoći dovezlo u VMA, gde je primljena na odeljenje toksikologije u jako teškom stanju.
Da nešto nije u redu, prema saznanjima ovog lista, te večeri shvatio je glumičin brat, koji ju je uporno zvao telefonom i nije mogao da je dobije.
„Nedu su zatekli kako leži na podu. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla po pozivu i Neda je odvezena u VMA“, navodi izvor „Blica“.
Za sada nema više zvaničnih detalja o uzrocima zbog kojih je Nedi Arnerić pozlilo.
Podsetimo, sredinom decembra prošle godine preminuo je Nedin suprug dr Milorad Mešterović, a o informacija o tome dospela je u javnost u januaru, jer je Neda to ispričala tek najbližem krugu prijatelja.
Nedi Arnerić je prošle godine na Festu uručen „Beogradski pobednik“ za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, a na ovogodišnjem Festu se prikazuje film „Aleksi“ Barbare Vekarić, u kome igra poznata glumica.
Neda Arnerić se dugo borila se depresijom, a smrt supruga srušila je njen svet

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVI ZABRINUTI: OVO JE PRAVI RAZLOG zašto su Nedi Arnerić lekari produžili boravak u bolnici!

Izvor: Story, 03.Mar.2019

Iako je glumičino zdravsteno stanje mnogo bolje, i dalje nije sposobna da bude sama. Nedi Arnerić sledi duži period oporavka na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Kako Kurir saznaje, glumica neće dobiti otpusnu listu u narednih mesec dana, jer je u bolnicu dovezena u teškom stanju. S obzirom...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.