Privredna kretanja u privrednoj komori Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2011, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privredna kretanja u privrednoj komori Vojvodine

Statistike pokazuju da je u prošloj godini došlo do blagog oporavka ukupne privredne aktivnosti u našoj zemlji. Ostvaren je rast industrijske proizvodnje, a pozitivni rezultati zabeleženi su i u razmeni sa inostranstvom. O privrednim kretanjima u 2010. i predviđanjima za ovu godinu razgovaralo se na vanrednoj Skupštini Privredne komore Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vojvodina smanjila spoljnotrgovinski deficit

Izvor: Economy.rs, 24.Mar.2011, 01:18

Statistike pokazuju da je u prošloj godini došlo do blagog oporavka ukupne privredne aktivnosti u našoj zemlji. Ostvaren je rast industrijske proizvodnje, a pozitivni rezultati zabeleženi su i u razmeni sa inostranstvom.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.