Izvor: B92, 24.Avg.2010, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor za funkcionera Srbijagasa

Novi Sad -- Zameniku direktora Srbijagasa Radoslavu Vujačiću određen pritvor zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo 15-godišnji M.L. iz Futoga.

Prema prvim podacima, Vujačić je preksinoć imao znatno više alkohola u krvi od dozvoljena 0,3 promila.

Nesreća se dogodila kada je dečak biciklom krenuo da kupi picu i sladoled. Nakon nekoliko minuta, svega par stotina metara od kuće, na njega je, otpozadi, naleteo Vujačić.

Po >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodima policije, Vujačić je vozio brzinom neprilagođenom osobinama i stanju puta i drugim saobraćajnim uslovima.

Vujačić je zamenik generalnog direktora JP Srbijagas od 2008. godine, a obavlja i funkciju predsednika upravnog odbora HIP Azotara Pančevo.

U Srbijagasu nisu hteli da daju izjave za B92.

Nezvanično, Vujačić je na godišnjem odmoru i nije bio u službenom automobilu. O suspenziji će biti odlučeno u zavisnosti od toka istrage.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.