Priča o Portugalu u četvrtak u vrtu galerija

Izvor: Radio 021, 09.Avg.2017, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priča o Portugalu u četvrtak u vrtu galerija

Leto u vrtu galerija nastavlja se u četvrtak, 10. avgusta, putopisnom pričom o Portugalu.

O najzapadnijoj zemlji Evrope govoriće Mirko Stefanović, profesor međunarodne politike na Pravnom fakultetu u Lisabonu. On će preneti svoja iskustva života u Portugalu.

Nekadašnji državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova i ambasador Srbije u Portugalu (2011–2015) govoriće o svom viđenju slikovite zemlje porta, mora i fada, smeštene na jugozapadu Pirinejskog poluostrva, između Španije i Atlantskog okeana.

Program u vrtu Galerije Matice srpske i Spomen-zbirke Pavla Beljanskog počinje u 21 sat.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Priča o Portugalu večeras u vrtu galerija

Izvor: Radio 021, 10.Avg.2017, 11:33

Leto u vrtu galerija nastavlja se danas, 10. avgusta, putopisnom pričom o Portugalu...O najzapadnijoj zemlji Evrope govoriće Mirko Stefanović, profesor međunarodne politike na Pravnom fakultetu u Lisabonu. On će preneti svoja iskustva života u Portugalu...Nekadašnji državni sekretar u Ministarstvu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.