Železničari u Petrovaradinu pretučeni bejzbol palicama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Železničari u Petrovaradinu pretučeni bejzbol palicama

NOVI SAD - Četiri mladića su rano jutros napala bejzbol palicama dežurne železničare u stanici Petrovaradin u Novom Sadu i naneli im ozbiljne povrede, saopštile su "Železnice Srbije". Tom prilikom oštećene su službene prostorije stanice, a brzom intervencijom policije napadači su pritvoreni.

Kako je navedeno, dežurni otpravnik vozova u stanici Petrovaradin Božidar Roganović je u 2:50 časova izašao iz službene prostorije da isprati polazak voza kada mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je prišao nepoznati mladić i tražio da se posluži njegovim mobilnim telefonom.

Pošto je Roganović odbio da mu da telefon, mladić je počeo da ga vređa i napada, pa su mu ostali železničari priskočili u pomoć da bi odbranili kolegu.

Desetak minuta kasnije četiri mladića su bejzbol palicama napala čuvara stanice Slavišu Aleksića koji je krenuo u obilazak.

Železničeri su odneli onesvešćenog kolegu u službenu prostoriju, a mladići su razbili staklo, obili vrata kancelarije i nastavili da ih tuku, a pobegli su kada su videli da jedan od radnika krvari.

Hitna pomoć prevezla je povređene radnike u Urgentni centar gde su zbrinuti, a tokom incidenta zastoja u saobraćaju nije bilo, kaže se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Sad: Napad na železničare

Izvor: B92, 21.Nov.2008

Beograd -- Četiri mladića rano jutros napala su bejzbol palicama dežurne železničare u stanici Petrovaradin i naneli im ozbiljne povrede, saopštile su Železnice Srbije... Tom prilikom oštećene su službene prostorije stanice, a brzom intervencijom policije napadači su pritvoreni. Kako je navedeno,...

Nastavak na B92...

Pretučeni železničari u Petrovaradinu

Izvor: RTS, 21.Nov.2008

Četiri mladića su rano jutros napala bejzbol palicama dežurne železničare u stanici Petrovaradin u Novom Sadu i naneli im ozbiljne povrede, saopšteno iz Železnice Srbije. ..Dežurni otpravnik vozova u stanici Petrovaradin Božidar Roganović je u 2:50 časova izašao iz službene prostorije da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.