Izvor: Radio 021, 28.Nov.2020, 12:11

Presluškivanje: Putovanje kroz tekstove sjajnih muzičara

Šta Koen, Kejv, Klepton, Met Belami i Fredi Merkjuri imaju zajedničko?

Svi su autori sjajnih pesama, a njihova sposobnost da napišu odličan tekst dovela ih je do slave.

U novom Presluškivanju slušali smo numere ovih, ali i mnogih drugih muzičara koji su svojim tekstovima nalazili put do slušalaca.

Agenti Presluškivanja pitali su se šta čini dobar tekst neke pesme, koje su to pesme koje nemaju baš dobar tekst, ali su uprkos svemu postale hitovi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a u stvaranju sjajne plejliste pomogli su im, kao i uvek, doušnici i njihovi predlozi pesama.

Na kraju emisije, agenti su otkrili koja je to tema narednog izdanja i na koji način i vi možete da učestvujete.

Bacite se na poeziju u muzici i uživajte u novom Presluškivanju, a sve novosti u vezi sa emisijom pratite na Fejsbuk, Tviter i Instagram nalogu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.