Preminuo muškarac povređen u požaru u centru Novog Sada

Izvor: Radio 021, 19.Sep.2018, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo muškarac povređen u požaru u centru Novog Sada

G. Š. (40) preminuo je sinoć u Kliničkom centru Vojvodine usled povreda koje je zadobio u požaru koji je u ponedeljak uveče buknuo stanu u Ulici Petra Drapšina.

Kako je potvrđeno za 021.rs, on je preminuo sinoć, a lekari nisu uspeli da se izbore za njegov život. G. Š. je u utorak, nakon intervencije Hitne pomoći zbog opekotina na većoj površini tela, prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

U požaru su povređeni još i njegova žena i maloletna ćerka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Kako je za 021 rečeno u Kliničkom centru Vojvodine, tridesečetvorogodišnja žena je stabilnog stanja, ali je još na Klinici za plastičnu hirurgiju. Njihova ćerka je zbrinuta u Dečijoj bolnici.

Zbog ovog požara, Hitna pomoć je u utorak, u ranim jutarnjim časovima, još dva puta intervenisala. Najpre je pozlilo jednom vatrogascu, a potom je Hitna pomoć intervenisala i zbog jedne devojke koja je imala stresnu reakciju.

Prema nezvaničnim saznanjima, uzrok eksplozije i požara je plin koji je iscureo iz plinske boce dok porodica nije bila kod kuće. Kada su ulazili u stan, muškarac je pritisnuo prekidač da upali svetlo, a varnica iz prekidača je zapalila plin što je izazvalo ekploziju i požar. Opširnije o ovoj nesreći čitajte OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac podlegao povredama od opekotina zadobijenih u požaru

Izvor: Večernje novosti, 19.Sep.2018

Goran Š. je preminuo u Kliničkom centru Vojvodine od posledica teških povreda zadobijenih u požaru u ponedeljak uveče u stanu u Ulici Petra Drapšina 49 u Novom Sadu GORAN Š. (40), preminuo je u Kliničkom centru Vojvodine od posledica teških povreda zadobijenih u požaru...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.