Izvor: Radio 021, 03.Avg.2020, 19:07

Preminuo kovid pacijent koji je napao medicinsku sestru

Pacijent S.K. (82), koji je 30. jula uveče napao medicinsku sestru u kovid objektu Kliničkog centra Niš, preminuo je sinoć u toj zdravstvenoj ustanovi, potvrđeno je Danasu.

Njegovo zdravstveno stanje se pogoršalo i uprkos naporima lekara usledio je smrtni ishod, rekli su izvori lista u upravi KC.

Policijska uprava u Nišu prethodno je potvrdila da je S.K. 30. jula, oko 18 časova, napao medicinsku sestru N.O. u kovid objektu na Klinici za rehabilitaciju "zato što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ga je sprečila da svojevoljno napusti ovu zdravstvenu ustanovu, a zatim pretio da će skočiti kroz prozor".

U KC su naveli da se incident dogodio kada je pacijent zatražio da bude pušten iz bolnice, ali mu je medicinska sestra rekla da još mora da ostane na lečenju, posle čega se on popeo na radijator, otvorio prozorska okna i zapretio da će "izaći kroz prozor".

Ona je uspela da ga smiri i vrati u krevet, ali ju je on, kako navode u KC, kada mu je okrenula leđa, štakom udario po glavi i po rebrima.

Autor: Danas

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.