Preminuo glumac koji je glumio Tinkija Vinkija

Izvor: Radio 021, 23.Jan.2018, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo glumac koji je glumio Tinkija Vinkija

Glumac Sajmon Šelton Barns, najpoznatiji po ulozi Tinki Vinkija u Teletabisima, preminuo je u 51. godini.

Otac troje dece iz Bedfordšira umro je samo četiri dana pre 52. rođendana.

Barnsov sin Henri potvrdio je smrt oca preko Fejsbuka uz dirljivu poruku.

"Izgubio sam svog voljenog oca. On je bio najljubazniji i najplemenitiji čovek kog sam poznavao. Volim ga više od svega. Uvek sam se kao dete stideo što je on plesač i glumac, ali danas ne mogu biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ponosniji. Sad je na boljem mestu i znam da ne bi želeo da budem tužan. Zbog toga ću živeti svoj život onako kako bi on to voleo", napisao je Henri.

Barnsova porodica pozvala je sve prijatelje da na sahrani nose vesele boje u sećanje na glumca.

Podsećamo, Barns se proslavio ulogom Tinki Vinkija na BBC televiziji. U početku mu se nije sviđalo da bude deo Teletabisa, ali posle je pričao kako ga likovi iz poznate dečije emisije podsećaju na Bitlse. Barns je u životu bio odličan baletan, koreograf i glumac. Bio je oženjen glumicom Emom Robins.

Autor: Klix.ba

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbogom Tinki Vinki (VIDEO)

Izvor: Mondo, 23.Jan.2018

Sajmon Šelton Barns, glumac koji je igrao ljubičastog Teletabisa, preminuo u 52. godini..Glumac Sajmon Šelton Barns, koji je godinama igrao Tinkija Vinkija, ljubičastog Teletabisa iz hit serije za decu, preminuo je danas, saopštila je njegova porodica..Britanska štampa nije otkrila kako je preminuo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.