Preminuo čuvar koji je bio svedok rušenja u Savamali

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2016, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo čuvar koji je bio svedok rušenja u Savamali

Slobodan Tanasković (58) čuvar objekata u Hercegovačkoj koji je bio svedok noćnog rušenja i kog su maskirani napadači vezali, oduzeli mu mobilni telefon i lična dokumenta, preminuo je juče popodne na VMA u Beogradu.

Kako javlja N1, on je u bolnicu primljen pre nekoliko dana, sa konstatacijom da je u predinfarktnom stanju. Međutim, lekari u bolnici konstatovali su probleme sa organima za varenje, te je posle kraćeg lečenja, umro.

Podsetimo, još uvek nepoznate >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << osobe su u izbornoj noći, pod fantomkama, srušile više objekata u Hercegovačkoj ulici u beogradskoj četvrti Savamala.

Premijer Srbije i mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić juče je izjavio da će nadležni organi da reše slučaj Savamale i da misli da ima napretka. On je dodao i da nije pročitao izveštaj Saše Jankovića, koji je utvrdio da se policija nije odazivala na pozive građana povodom rušenja u Savamali, ali da je svima rekao da postupaju po uputstvima zaštitnika građana

Autor: N1/Foto: N1

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.