Izvor: Radio 021, 23.Maj.2020, 13:20

Preminuo bivši reprezentativac i igrač Vojvodine Miljan Mrdaković

Nekadašnji fudbalski reprezentativac SR Jugoslavije Miljan Mrdaković izvršio je samoubistvo u stanu u Beogradu, javljaju beogradski mediji.

Policija je u stanu zatekla telo poznatog fudbalera sa prostrelnom ranom na glavi.

Mrdaković je rođen 1982. godine u Nišu. Posle prvih koraka u Radničkom, proveo je tri godine u mlađim kategorijama Partizana, odakle je prešao u Anderleht.

Tokom karijere >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je nosio dres desetak klubova, a tri puta se vraćao u OFK Beograd, gde je i završio karijeru 2017. godine.

Bio je član Vojvodine, Rada, Genta, Salcburga, Metalista iz Harkova, Gimaraisa, Makabija iz Tel Aviva, Šandonga, Apolona, Etnikosa, AEK-a, Enosisa i Levadijakosa.

Mrdaković je za mlađe reprezentativne kategorije odigrao devet utakmica, a upisao je tri nastupa za olimpijsku selekciju SR Jugoslavije na Olimpijskim igrama 2008. godine.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Miljan Mrdaković izvršio samoubistvo

Izvor: Danas, 23.Maj.2020

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Jugoslavije izvršio je samoubistvo u Beogradu, preneli su danas beogradski mediji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.