Preminuo bivši fudbaler Vojvodine Miroslav Ćurčić

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2017, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo bivši fudbaler Vojvodine Miroslav Ćurčić

Bivši fudbaler Vojvodine Miroslav Ćurčić preminuo je juče u Nemačkoj, u 55. godini života.

On je preminuo od posledica raka, saopštio je klub.

"Rođen 22. marta 1962. godine u Melencima, dres FK Vojvodina nosio je od 1984. do 1988. godine i za to vreme odigrao ukupno 119 utakmica i postigao 45 golova. Pre Vojvodine, nastupao je za RFK Novi Sad, a po odlasku iz Vojvodine je igrao za belgijski Antverpen, portugalske Farense, Belenenseš i Eštoril-Praja i nemački >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Egelsbah. Porodici, prijateljima i svima koji su ga poznavali, fudbalski klub Vojvodina izražava svoje iskreno i duboko saučešće", poručuju u klubu.

Sahrana Miroslava Ćurčića obaviće se u Nemačkoj, a komemoracija povodom njegove smrti održaće se u subotu u 12 časova u FC "Vujadin Boškov" u Veterniku.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.