Izvor: Luftika.rs, 10.Sep.2022, 12:17

Preminuo Dušan Veličković (60), poznati astrolog umro u velnes centru

Poznati astrolog preminuo je juče.
Astrolog Dušan Veličković preminuo je u 60. godini, prenosiickovic-poznati-astrolog-umro-u-velnes-centru.
Kako saznaje pomenuti portal, njega je drugi korisnik jednog velnes i spa centra u Beogradu zatekao bez svesti u bazenu. Odmah je alarmirao zaposlene, pa je pozvana Hitna pomoć.
Nažalost, Veličković je preminuo, a to je potvrdila i njegova porodica.
Dušan je bio jedan od najpoznatijih astrologa u Srbiji i često je gostovao u raznim televizijskim emisijama.
Preminuo Radoslav Brđanin, u Hagu osuđen na 30 godina, iza rešetaka proveo 23

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Đokovići će imati TROJE DECE, NATAŠA ĆE SE UDATI 4. PUT" Ovako je Dušan Veličković govorio o poznatima - NJIMA JE PREDVIDEO RAZVOD

Izvor: Blic, 10.Sep.2022

Poznati astrolog Dušan Veličković, koji je juče iznenada preminuo u 60. godini, često je pričao o poznatima i kakva ih budućnost čeka. Tada je između ostalog komentarisao i brak Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene Đoković.

Nastavak na Blic...

Predvideo kraj braka Severine i Igora, bio čest gost TV emisija – ko je bio astrolog Dušan Veličković?

Izvor: Luftika.rs, 10.Sep.2022

Poznati astrolog Dušan Veličković preminuo je juče u 60. godini u velnes centru.. Kako saznajemo, njega je drugi korisnik jednog velnes i spa centra u Beogradu zatekao bez svesti u bazenu. Odmah je alarmirao zaposlene, pa je pozvana Hitna pomoć koja je konstatovala smrt.. Vest da je čuveni astrolog...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.