Izvor: Luftika.rs, 31.Jul.2022, 20:59

Preminuo Bora Konj, čuveni novosadski ugostitelj

Jedan od najčuvenijih novosaodskih ugostitelja, Borivoj Đurović, preminuo je danas nakon višegodišnje bolesti.
Đurović, novosadskoj javnosti poznat kao Bora Konj, osnovao je neka od najpopularnijih mesta od 1980-ih do danas.
Bio je osnivač i vlasnik diskoteka Đava na Petrovaradinskoj tvrđavi kao i čuvenog Kontrasta. U toj diskoteci je u požaru život izgubilo osmoro mladih ljudi godinama nakon što je Borivoj Đurović izašao iz vlasništva.
Takođe, držao je kultni >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Piping u Katoličkoj porti, u kojem je sviralo stotine rokenrol bendova. Osnovao je restoran Paprika, čardu Aqua Doria i restoran Cubo.
Za samo 10 dana talas nasilja u Srbiji: Ivani suprug prerezao grkljan, Julijanu muž upucao, Blaženku ubio sekirom, a Jagodi bratanac smrskao lobanju

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo poznati novosadski ugostitelj Borivoj Đurović, poznat i kao Bora Piping

Izvor: Radio 021, 01.Avg.2022, 07:39

Poznati novosadski ugostitelj, Borivoj Đurović, poznatiji kao Bora Piping, preminuo je u nedelju, 31. avgusta nakon duže bolesti.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.