Izvor: Radio 021, 01.Jun.2020, 11:33

Premijer Jermenije zaražen virusom korona

Predsednik Vlade Jermenije Nikol Pašinijan saopštio je danas da su on i članovi njegove porodice zaraženi virusom korona.

Pašinijan je naveo da nije imao simptome, ali je, uoči posete vojnim jedinicama, odlučio da se testira i pokazalo se da je zaražen.

"Radiću od kuće", poručio je Pašinijan.

Prema njegovim rečima, verovatno ga je zarazio konobar koji mu je na sastanku doneo čašu vode ne noseći rukavice, a kasnije se pokazalo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je pozitivan na virus.

U Jermeniji je zabeleženo više od 9.000 slučajeva virusa korona i umrlo je 130 osoba.

Vanredne mere su uvedene sredinom marta, a Pašinijan je prošle nedelje ocenio da se situacija pogoršava.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.