Premijer Abhazije poginuo u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Radio 021, 09.Sep.2018, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer Abhazije poginuo u saobraćajnoj nesreći

Premijer delimično priznate Republike Abhazije Genadi Gagulija poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći, saopštila je sekretarka vlade Dijana Zantarija.

Nesreća se dogodila oko 23 časa po moskovskom vremenu nadomak kasarne Mjusera.

Vozač i premijerovi telohranitelji nisu povređeni.

Abhazija se nalazi na obali Crnog mora, na severozapadu Gruzije.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijer Abhazije poginuo u saobraćajnoj nesreći

Izvor: N1 televizija, 09.Sep.2018

Premijer samoproglašene Republike Abhazije Genadij Gagulija poginuo je u saobraćajnoj nesreći, saopštila je lokalna vlada...Gagulija (70) nastradao je sinoć u udesu na putu između Psua u Rusiji i Suhumija, navedeno je u saopštenju...Agencija TASS je prenela da je Gagulija bio član delegacije...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.