Izvor: Radio 021, 16.Apr.2021, 16:07

Predstava "Otkud šlem u babinoj bašti" u subotu u Muzeju Vojvodine

Lutkarska predstava "Otkud šlem u babinoj bašti", namenjena deci uzrasta od 4 do 8 godina, biće izvedena u subotu, 17. aprila, u Muzeju Vojvodine.

Predstava opisuje neobično otkriće šlemova, uz osvrt na to kome zapravo ovakvo otkriveno blago pripada. Nakon predstave deca će se družiti sa kustosom i razgledati šlemove.

Predstava počinje u 11 sati. Cena ulaznice je 100 dinara.

Kako bi se ispoštovale trenutne epidemiološke mere, prijave su obavezne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na imejl adresu: pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Predstava "Otkud šlem u babinoj bašti" danas u Muzeju Vojvodine

Izvor: Radio 021, 17.Apr.2021, 07:36

Lutkarska predstava "Otkud šlem u babinoj bašti", namenjena deci uzrasta od 4 do 8 godina, biće izvedena danas, 17. aprila, u Muzeju Vojvodine...Predstava opisuje neobično otkriće šlemova, uz osvrt na to kome zapravo ovakvo otkriveno blago pripada. Nakon predstave deca će se družiti sa kustosom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.