Predlog odluke o zaštiti i očuvanju Kameničkog parka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predlog odluke o zaštiti i očuvanju Kameničkog parka

NOVI SAD - U cilju očuvanja i unapređivanja životne sredine, Gradsko veće Novog Sada je utvrdilo Predlog odluke o zaštiti i očuvanju Kameničkog parka i uputilo ga Skupštini grada na usvajanje.

Gradsko veće predlaže Skupštini grada da Kamenički park u cilju njegovog očuvanja, proglasi za spomenik prirode i stavi ga pod zaštitu kao značajno prirodno dobro.

Staranje o Kameničkom parku bilo bi povereno JKP „Gradsko zelenilo", koje će imati obavezu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da predlaže godišnji i srednjoročni plan zaštite i razvoja parka, kojim se određuju uslovi i način zašite, zatim uređivanje i opremanje ovog prirodnog dobra, te razvojne aktivnosti koje će doprineti očuvanju prirodnih vrednosti ovog parka prirode.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.