Izvor: PRObjave.com, 10.Mar.2010, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje Ženski prostori umetnosti - strategija izbora

U okviru pratećeg programa izložbe Vez po pismu - Pismo po vezu, u Zbirci strane umetnosti Muzeja grada Novog Sada, predavanje pod nazivom Ženski prostori umetnosti - strategija izbora održaće Vera Kopicl, teoretičarka novih ženskih medija, 11. marta u 18 časova u Zbirci strane umetnosti, Dunavska 29 u Novom Sadu.
Predavanje će se baviti pitanjem specifične potkulture koje su stvarale žene u prostorima, temama i izražajnim sredstvima koja su im bila dostpuna i koja su deo njihovog iskustva.
Muzej grada Novog Sada
Tvrđava 4, Petrovaradin
21131 Novi Sad
Tel: 021 6433 145
Fax: 021 6433 087
Email: muzgns@eunet.rs
Web: www.museumns.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Povezane vesti

Predavanje: Ženski prostori umetnosti - strategija izbora

Izvor: Plakatt.com, 10.Mar.2010

Muzej Grada Novog Sada, Novi Sad . Thursday 11 Mar 06:00 . . Predavanje Ženski prostori umetnosti - strategija izbora će se baviti pitanjem specifične potkulture koje su stvarale žene u prostorima, temama i izražajnim sredstvima koja su im bila dostupna i koja su deo njihovog iskustva. Koja nit...

Nastavak na Plakatt.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.