Izvor: Radio 021, 09.Dec.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje "Seizmizam, vulkanizam i tektonika SAD" u utorak u Američkom kutku

Predavanje "Seizmizam, vulkanizam i tektonika Sjedinjenih američkih država" održaće se u utorak, 10. decembra u Američkom kutku, na Keju žrtava racije 2b.

U pitanju je specijalno izdanje programa "Meet the USA".

Moguće je širiti državnu teritoriju bez ratova. Isto tako je moguće i izgubiti je. Ne morate za to biti vešt diplomata. Dovoljno je da budete priroda.

"Kako priroda transformiše SAD? Ko drma Oklahomu? Otkud istočnoj obali stene iz Maroka? >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Kad će Los Anđeles biti deo Aljaske? Kako će SAD izgubiti Havaje? Cunami u Kaliforniji je mit ili realnost? Odgovore na ovakva pitanja možete guglati satima. Druga opcija je da dođete 10. decembra u Američki kutak gde će najzabavnije naučne teorije o tektonici ploča SAD-a biti približene široj javnosti na razumljiv način", najavljuju u Američkom kutku.

Moderator programa biće profesor dr Rastislav Stojsavljević.

Predavač je profesorica Milica Radaković, doktorand Prirodno-matematičkog fakulteta.

Program će početi u 18 časova.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.