Izvor: Danas, 07.Feb.2011, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potrebni volonteri za „Zeleni telefon“

Servis „Zeleni telefon“ otvario je konkurs za prijem novih volontera i poziva sve zainteresovane starije od 18 godina, da se prijave putem elektronske prijave na sajtu www.zelenitelefon.ekoloskicentar.org, ili lično, u kancelariji Pokreta gorana Novog Sada, Pozorišni trg 2, svakog radnog dana od osam do 16 časova. Rok za prijave je do 11. februara.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

POMOĆ ZA INTERNO RASELJENE NA VOŽDOVCU

Izvor: Kurir, 07.Feb.2011

BEOGRAD - Opština Voždovac saopštila je da je otvorila konkurs za dodelu pomoći u građevinskom materijalu, na koji mogu da se prijave svi interno raseljeni koji žive na teritoriji te opštine...Konkurs će biti otvoren do 18. februara, a pravo na pomoć u građevinskom materijalu mogu da ostvare...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.