Izvor: Radio 021, 17.Okt.2019, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postignut novi dogovor o Bregzitu

Postignut je dogovor o Bregzitu, objavio je predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker.

"Gde je volja, tu je dogovor i sada smo ga postigli. To je fer i uravnotežen sporazum za EU i Veliku Britaniju i on svedoči o našoj posvećenosti da nađemo rešenja. Preporučujem da Evropska komisija prihvati dogovor", napisao je Junker na Tviteru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Dodao je da predlaže da sporazum bude potvrđen na samitu EU.

Britanski premijer Boris Džonson potvrdio je postizanje sporazuma.

"Imamo odličan novi sporazum koji ponovo vraća kontrolu", rekao je britanski premijer.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junker i Džonson: Postignut dogovor o Bregzitu

Izvor: Beta, 17.Okt.2019

Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker i britanski premijer Boris Džonson saopštili su danas u Briselu da je postignut dogovor o Bregzitu,  sporazumu o izlasku Velike Britanije iz  članstva u EU."Postigli smo sporazum koji je uravnotežen i pravedan za Veliku Britaniji i EU", rekao je Junker."Taj...

Nastavak na Beta...

Postignut dogovor o Bregzitu, funta odmah reagovala

Izvor: Večernje novosti, 17.Okt.2019

Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker objavio je vest na Tviteru POSTIGNUT je dogovor o Bregzitu, objavio je predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker.“Gde je volja, tu je dogovor i sada smo ga postigli. To je fer i uravnotežen sporazum za EU i Veliku Britaniju i on...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.