Izvor: Radio 021, 29.Maj.2020, 15:20

Posle fudbalera Borca protestom prete i bivši igrači Jagodine

Nakon bivših fudbalera Borca iz Čačka, sada su i bivši igrači Jagodine pripretili da će započeti protest ukoliko im se ne ispalte dugovanja u roku od 10 dana.

U saopštenju koje potpisuje 15 bivših fudbalera kluba, navodi se da je nekadašnji superligaš u najvećoj meri bio finansiran iz gradskog budžeta i da su predstavnici grada bili u upravljačkom telu kluba. Kako navode, odlukom o istupanju iz saveznog ranga takmičenja, fudbalerima i njihovim porodicama naneta je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << velika šteta.

Oni navode da Grad Jagodinu smatraju najodgovornijim za to što su kao bivši igrači izigrani, ali i zbog stvaranja "fantomskog kluba FK Jagodina Tabane koji je planski pravljen sa namerom da se napravi šteta igračima, iako su posao radili poštena i sa uspehom", dodajući da su sa svojim porodicama preživeli težak period u klubu i životu.

FK Jagodina je u petoj ligi i postoji formalno, a kako se navodi, razlog tome je kako bi klub ostvario prihode od bivših igrača, Predraga Rajkovića, Aleksandra Pešića i drugih.

"Tokovi novca nam nisu poznati. Ako grad Jagodina ne bude ispoštovao naš zahtev, ne pozovu nas na dogovor i ne ponude rešenje u roku od 10 dana, mi ćemo se okupiti ispred gradske opštine gde ćemo započeti javni protest", navode igrači.

Pre nekoliko dana slično saopštenje za javnost objavili su i bivši fudbaleri Borca iz Čačka, upozoravajući da će započeti protest "kakav nije viđen u fudbalskom svetu", ukoliko ih čelnici grada ne prime na razgovor i ukoliko im se ne isplate zaostale plate. Više o tome čitajte OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.