Izvor: Radio 021, 16.Okt.2020, 10:55

Pooštrene mere: Maske obavezne i na otvorenom

Nošenje maske od sada je obavezno i na otvorenom, saopštila je dr Darija Kisić Tepavčević nakon sednice Kriznog štaba.

Doneta je odluka i da se lokalnim samoupravama zabrani da dozvoljavaju okupljanja više od 30 osoba.

"Pooštravamo sve dosadašnje mere, u smislu njihovih primena. Na lokalu više neće moći da izdaju dozvole za okupljanja. Maske treba da nosimo svi, stalno i na otvorenom prostoru", rekla je dr Kisić Tepavčevič.

Odlučeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i da Beogradska arena od ponedeljka ponovo bude spremna za prijem pacijenata obolelih od kovida-19.

"Želimo preventivno da delujemo, da ne reagujemo tek kad imamo ozbiljno popunjenje kapacitete, premorene ljude, kroz to smo prošli i nemamo razloga da ne učimo i na svojim i tuđim primerima koji nisu dali dobre rezultate. Kad smo se ponašali odgovorno, imali smo rezultat, zato molim za jedinstvo i solidarnost", rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar pre početka sednice Kriznog štaba.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Pooštrene mere u borbi protiv korone:Maske obavezne i na otvorenom, zabrana okupljanja više od 30 osoba

Izvor: JUGpress.com, 16.Okt.2020

BEOGRAD..Nošenje maske od sada je obavezno i na otvorenim prostorima, saopštila je dr Darija Kisić Tepavčević nakon sednice Kriznog štaba u Beogradu. Doneta je odluka i da se lokalnim samoupravama zabrani da dozvoljavaju okupljanja više od 30 osoba, kao i da Beogradska arena od ponedeljka ponovo...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.