Izvor: Radio 021, 24.Okt.2018, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija jurila dvojnika Rosa iz serije "Prijatelji"

Internet kaže da je osumnjičeni za krađu isti Dajvid Švimer.

Blackpool Police/Getty Images

Policija je kasnije saopštila da Švimer nije bio u Velikoj Britaniji u trenutku kada se dogodio incident

Fotografija britanske policije na kojoj je "dvojnik" Rosa iz serije "Prijatelji" izazvala je brojne komentare na internetu.

Policija je na Fejsbuku objavila fotografiju na kojoj se nalazi osumljičeni za krađu, a ona se vrlo brzo pretvorila u fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na kojoj se pored osumnjičenog nalazi i poznati glumac Dejvid Švimer.

Za samo nekoliko minuta, objava na Fejsbuk strani policije Blekpula bila je zatrpana šaljivim komentarima inspirisanim komedijom iz devedesetih.

Policija je kasnije saopštila da Švimer nije bio u Velikoj Britaniji u trenutku kada se dogodio incident.

"Hvala vam svima na brzim odgovorima. Istražili smo slučaj i saznali da je Dejvid Švimer u trenutku krađe bio u Sjedinjenim Državama", napisali su. "Žao nam je što je morala ovako da bude".

Komentari na Fejsbuk objavi pretvorili su se u neku vrstu kviza o poznavanju citata iz "Prijatelja" - oko 50 hiljada korisnika komentarisalo je i naslovnu numeru serije.

"Mislim da mu nije dan, nedelja, mesec, čak ni godina", napisao je korisnik Nik Kroston.

Komentari drugih korisnika sadržali su neke od najpoznatijih Rosovih citata.

Getty ImagesKomentari na Fejsbuk objavi pretvorili su se u neku vrstu kviza o poznavanju citata iz serije „Prijatelji" - oko 50 hiljada korisnika komentarisalo je i naslovnu numeru serije

"Zar ne bi trebalo da je na poslu…možda je na raspustu?", zapitao se jedan od korisnika.

"Video sam ga iza sebe u prodavnici, baš u trenutku dok sam plaćao sendvič", napisao je Greg Tompson.

Škotski policijaci su i sami delili objavu i "upozorili" javnost da se "čuva" osumnjičenog.

"Poznat je po tome da je trenirao karate i po tome da je do tančina uvežbao umetnost unagija, stanja potpune svesnosti", napisali su.

Ipak, neki komentatori podsetili su fanove kultne serije da se pljačke dešavaju u stvarnom životu.

"On je lopov i ovo je ozbiljna stvar", napisala je Grejs Hiam.

"Ipak, ovi komentari su presmešni".

Policija je zamolila one koji imaju bilo kakvu informaciju o krađi koja se dogodila u jednom restoranu 20. septembra, da ih kontaktiraju.

Švimer je glumio u Prijateljima od 1994. do 2004. godine.

Autor: BBC News na srpskom

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija jurila dvojnika Rosa iz serije "Prijatelji"

Izvor: B92, 24.Okt.2018

Internet kaže da je osumnjičeni za krađu isti Dejvid Švimer..Fotografija britanske policije na kojoj je "dvojnik" Rosa iz serije "Prijatelji" izazvala je bezbroj komentara na internetu...Policija je na Fejsbuku objavila fotografiju na kojoj se nalazi osumnjičeni za krađu, a ona se vrlo brzo pretvorila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.