Izvor: Luftika.rs, 08.Avg.2022, 11:48

Policajac metkom u čelo ubio svetskog džiju džicu šampiona

Jedna od najvećih legendi dži-džice preminula od posledica ranjavanja.
Prošlog vikenda je ubijen Leandro Lo u Sao Paulu. Višestruki svetski šampion je ubijen hicem u glavu nakon jedne svađe u noćnom klubu.
Lo je proglašen mrtvim u bolnici nakon što lekari nisu uspeli da mu spase život. Naime, dobio je fatalni hitac direktno u čelo, kako svedoče ljudi koji su bili u noćnom klubu, prenosi Nova.rs.
Policija traga za napadačem koji je takođe policajac! Nije bio na dužnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u to vreme, a očevici navode da su se posvađali, a onda je policajac Enrike Otaio Oliveira Velozo krenuo da napadne bocom koja je bila na stolu ispred sportiste.
Lo je primenio svoje borilačke veštine i odmah neutralizovao napad policajca kog je držao na podu. Smirila se situacija, pustio je policajca koji je u tom trenutku izvadio pištolj i upucao ga u glavu.
Leandro je imao 33 godine i bio je apsolutni šampion sporta koji je jedna od osnova MMA.
Ima čak osam titula šampiona sveta u pet različitih kategorija što je apsolutni rekord.
Od njega se opraštaju i mnoge UFC zvezda, naročito one iz Brazila sa kojima je radio.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Leandro Lo (@leandrolojj)


 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Leandro Lo (@leandrolojj)


Pred TV kamerama ubio pedofila koji je silovao njegovog sina, u zatvoru proveo 2 dana

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.