Izvor: Radio 021, 22.Apr.2021, 16:23

Poginuo radnik na mostu kod Beške, saobraćaj normalizovan

U saobraćajnoj nesreći na mostu kod Beške, oko 12:10h, poginuo je radnik (55) kada ga je udario automobil, saznaje 021.rs.

Portparol novosadske Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj, kaže za 021.rs da je njihova ekipa na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt.

Prema nezvaničnim informacijama, automobil koji se kretao auto-putem od Novog Sada ka Beogradu udario je radnika na mostu. Zbog uviđaja, došlo je do gužvi na auto-putu, ali je saobraćaj od 16 časova normalizovan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Više informacija se očekuje u saopštenju policije koja radi uviđaj.

Podsetimo da su Putevi Srbije ranije najavili da će se 21. i 22. aprila, od 7 do 17 časova, izvoditi radovi na čišćenju i pranju dilatacija i slivnika na mostu "Beška". Oni su precizirali da će se danas radovi izvoditi u voznoj i zaustavnoj traci, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom trakom, a da će radovi biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.