Izvor: Radio 021, 11.Dec.2018, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poetsko-muzički susret Nemanje Nešića i Miloša Zubca

Ljubitelji muzike i poezije imaće priliku da prisustvuju susretu dva novosadska kantautora, kompozitora Nemanje Nešića i književnika Miloša Zubca, u četvrtak 13. decembra u knjižari Bulevar books,

Njih dvojica će nastupiti zajedno, a svako će izvoditi pesme koje je pisao na pesnike koje voli. Pored kantautorskih numera publika će čuti i muzički uobličene stihove Crnjanskog, Antića, Disa, Trifunovića, Staneskua i Galetina, uz po koju anegdotu iz života pomenutih pesnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Sličan događaj je bio 2017. godine na festivalu Poezika u velikoj sali Kulturnog centra, gde je uz pomenuti dvojac svirao i Milan Korać (Šinobusi), a pratio ih je bend.

Ulaz je 300 dinara, a događaj počinje u 20 sati.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.