Podmladite se: Želatin je zakon za kožu!

Izvor: Luftika.rs, 01.Mar.2017, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podmladite se: Želatin je zakon za kožu!

Maske od želatine hrane kožu, smanjuju tragove umora i vraćaju licu sjaj, zato ih obavezno isprobajte. Želatin je u stvari kolagen, pa osim što zateže kožu, dubinski je i čisti. Od njega možete sami da pravite maske, kao i tonik.
Maska protiv bora
Kašiku želatina pomešajte sa tri kašike hladne vode i zagrevajte postepeno dok se ne otopi. Ohladite smesu do sobne temperature i dodajte kašiku kefira ili pavlake i kašiku mlevenih zobenih pahuljica. Sve sastojke dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << promešajte i sjedinite, nanesite na lice i posle 20 minuta isperite toplom vodom.
Pixabay Dubinska nega lica i vrata
Pomešajte želatin sa tri kašike hladne vode i zagrevajte ga na laganoj temperaturi da se rastvori. Dodajte kašiku ulja aloe vera i ostavite u frižideru da se ohladi. Masku redovno stavljajte na lice i vrat, držite 20-ak minuta, pa isperite mlakom vodom.
Trčanje i joga su najbolja kombinacija treninga novosti

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.