Izvor: Radio 021, 16.Avg.2020, 10:46

Podignuta optužnica za ubistvo na Novom naselju

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv Stefana S. (25) iz Štrpca koji se tereti za ubistvo Đorđa Jovanovića (23) iz Vilova.

Kako piše "Dnevnik", obustavljena je istraga vođena protiv 29-ogodišnje J.J. iz Novog Sada zbog neprijavljivanja krivičnog dela.

Podsetimo, telo Đorđa Jovanovića nađeno je krajem januara u jami kod jedne udžerice na Novom naselju, na uglu Bulevara vojvode Stepe i Bulevara Evrope, iza pumpe.

Sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << se da je on tokom večeri bio u društvu Stefana S. i J.J. Kao motiv zločina navodi se ljubomora, jer je ubijeni nekada bio u vezi s J.J, koja se potom zbližila sa Stefanom.

Ubistvo se dogodilo 31. decembra prošle godine, a sumnja se da je osumnjičeni sekirom udarao Đorđa do smrti. Nakon toga je beživotno telo bacio u obližnju jamu s vodom i zatrpao smećem.

Telo je otkriveno kada je neko od građana osetio neprijatan miris i to prijavio policiji.

Leš je bio u jami više od mesec dana, što je otežalo identifikaciju. Međutim, policija je uspela da identifikuje žrtvu, a potom ubrzo istragom pronađe osumnjičenog.

Autor: Dnevnik, 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.