Izvor: Luftika.rs, 21.Apr.2021, 15:50

Podignuta optužnica protiv Miroslava Aleksića na štetu 7 devojaka

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv profesora glume Miroslava Aleksića.
„Obaveštavamo Vas da je od strane Višeg javnog tužilaštva u Beogradu podignuta optužnica protiv Miroslava Aleksića, kome je stavljeno na teret izvršenje dva produžena krivična dela silovanja, dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam oštećenih“, navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, prenosi Nova.rs.
Navode i da je predloženo produženje pritvora.
„O predlogu za produženje pritvora i potvrđivanju podnete optužnice odlučivaće Viši sud u Beogradu. Radi zaštite privatnosti učesnika u postupku, predloženo je isključenje javnosti tokom trajanja glavnog pretresa“, navodi tužilaštvo.
Podsetimo, javnost je za slučaj Miroslava Aleksića saznala u januaru, kada je glumica Milena Radulović ispričala šta je pretrpela od svog profesora glume.
Još 3 moćnika iz sveta filma prozvani za zlostavljanje!

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podignuta optužnica protiv Miroslava Aleksića

Izvor: Danas, 21.Apr.2021

„Obaveštavamo Vas da je od strane Višeg javnog tužilaštva u Beogradu podignuta optužnica protiv Miroslava Aleksića, kome je stavljeno na teret izvršenje dva produžena krivična dela silovanja, dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri...

Nastavak na Danas...

Podignuta optužnica protiv Miroslava Mike Aleksića

Izvor: Beta, 21.Apr.2021

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv profesora glume Miroslava Aleksića, kome se na teret stavlja više silovanja i nedozvoljene polne radnje."Od strane Višeg javnog tužilaštva u Beogradu podignuta optužnica protiv Miroslava Aleksića, kome je stavljeno na teret izvršenje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.