Počele smene šefova u novosadskoj policiji

Izvor: Radio 021, 20.Nov.2014, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počele smene šefova u novosadskoj policiji

Načelnik Novosadske policije Siniša Radaković počeo je sa kadrovskim smenama i promenama u policijskoj upravi, saznaje 021.rs.

Od danas Mladen Korica više nije nadležan za kriminalističku policiju i prebačen je za šefa za finasijske istrage, dok je Stevan Jarić sa mesta načelnika policije u PU Novi Sad prebačen na mesto pomoćnika načelnika policijske uprave, a na njegovo mesto je imenovan Miroljub Joić.

Takođe, Radaković je imenovao i nove komandire policijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << stanica Futog i Detelinara. Kako navodi izvor 021.rs, očekuje se da narednih dana budu smenjeni i još neki šefovi u policijskoj upravi.

Radaković je imenovan na ovu funkciju pre dva meseca i tada je najavio da će proveriti sadašnje kadrove, a ukoliko bude potrebno obaviće neophodne kadrovske izmene. Prema nezvaničnim informacijama, iz vrha MUP-a su od samog početka Radakovićevog mandata insistirali da se što pre obave kadrovske promene, jer su bili nezadovoljni efektima rada novosadske policije.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.