Izvor: Radio 021, 31.Jul.2019, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pilot od putnika tražio pare za gorivo

Poštovani putnici, sakupite pare za gorivo i polećemo - tako je pilot iračke aviokompanije objasnio putnicima kašnjenje prilikom poletanja sa aerodroma u Tunisu.

Molba pilota iračke aviokompanije Iraki ervejz da putnici skupe 3.000 dolara za gorivo kako bi mogli da polete ka Bagdadu izazvala je burne reakcije i kontroverze pošto vlasnik te kompanije tvrdi da je čitava priča lažna, te da je avion iz Tunisa poleteo bez problema.

Putnici se, međutim, ne slažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sa zvaničnom verzijom događaja, tvrdeći da im je pilot prišao u čekaonici aerodroma i tražio 3.000 dolara kako bi poleteo ka Bagdadu.

Takav zahtev pilota izazvao je paniku među putnicima, a sve je okončano tako što je račun za gorivo platila iračka ambasada.

"Bilo je nekih tehničkih i logističkih problema koji su prouzrokovali kašnjenje", saopštila je iračka aviokompanija.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Pilot tražio od putnika novac za gorivo: Kad skupite pare - polećemo

Izvor: B92, 31.Jul.2019

Tunis -- Poštovani putnici, sakupite pare za gorivo i polećemo. Tako je pilot iračke avio-kompanije objasnio putnicima kašnjenje pri poletanju sa aerodroma u Tunisu...Putnici su burno reagovali i odbili zahtev pilota, a račun od 3.000 dolara, na kraju su platili službenici iračke ambasade...Molba...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.