Izvor: Radio 021, 15.Avg.2019, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani putnik pokušao da upadne u pilotsku kabinu

Avion mađarske niskobudžetne aviokompanije "Wizz air" na liniji ka Islandu prinudno je sleteo na aerodrom "Stavanger" u Norveškoj nakon što je pijani putnik pokušao da provali u pilotsku kabinu.

Norveška policija saopštila je da je na putu ka aerodromu jer je dobila poruku da je pijani Islanđanin pokušao da provali u pilotsku kabinu. Posada aviona morala je da savlada pijanog muškarca kog je policija uhapsila nakon sletanja.

Policija je istakla da je uhapšeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bio miran i da je izveden iz aviona.

On se suočava sa zatvorskom kaznom u trajanju do tri godine ukoliko bude utvrđeno da je ugrozio letelicu ili ljudske živote. U drugom slučaju, mogao bi biti osuđen na šest meseci zatvora jer nije poslušao instrukcije posade.

Autor: Srna

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

PRINUDNO SLETANJE Pijani putnik pokušao da upadne u pilotsku kabinu

Izvor: Blic, 15.Avg.2019

Avion mađarske niskobudžetne aviokompanije "Vizer" na liniji ka Islandu prinudno je sleteo na aerodrom "Stavanger" u Norveškoj nakon što je pijani putnik pokušao da provali u pilotsku kabinu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.