Petrovićeva inicijativa politički pritisak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Nov.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrovićeva inicijativa politički pritisak

NOVI SAD - Povodom inicijative Pokrajinskog sekretara za nauku i tehnološki razvoj Dragoslava Petrovića, koji je od Fondacije za rešavanje stambenih problema mladih nastavnih i naučnih radnika tražio da se konkurs poništi, kandidati koji su se našli na preliminarnoj listi za dobijanje stanova traže svoja prava. To znači da po ovom konkursu prestoji samo još odlučivanje žalbene komisije o prigovorima nezadovoljnih kandidata, ali nikako poništavanje konkursa i raspisivanje novog, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << što je tražila grupa nezadovoljnih.

Novinarka Radio Novog Sada Aleksandra Raković zabeležila je izjavu vanarednog profesora i šefa katedre za biologiju na PMF-u, dr Dragana Radnovića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.