Petoro povređeno u četiri udesa u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 25.Nov.2015, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petoro povređeno u četiri udesa u Novom Sadu

Pet osoba povređeno je u četiri saobraćajne nezgode tokom jučerašnjeg dana.

Oko 11:30 je u saobraćajnoj nezgodi na Bulevaru kralja Petra povrede glave zadobila 24-godišnja devojka. Kako za 021 kaže portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać, ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar.

Dva muškarca povređena su oko 11:45 na uglu Vojvode Bojovića i Stepe Stepanovića u Futogu. Mladić od 19 godina zadobio je tupe povrede grudnog koša, a 62-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << čovek povrede glave. Obojica su zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar, dodaje dr Bursać.

Oko 13 časova je u nezgodi na Futoškom putu distenzione povrede vratnog dela kičme zadobila 34-godišnja žena. Nakon inicijalnog zbrinjavanja, prevezena je na dalju dijagnostiku.

Stariji biciklista povređen je oko 18 časova u nezgodi u Kaću. On je sa naizgled lakšim povredama prevezen u Urgentni centar nakon zbrinjavanja od strane lekarske ekipe.

Hitna pomoć imala je pune ruke posla sa plućnim bolesnicima, koji ovih dana imaju najviše tegoba zbog vremena.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.