Izvor: Radio 021, 13.Jan.2019, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petoro poginulo u snežnoj oluji u SAD

Snežna oluja pogodila je američki Srednji zapad, gde je najmanje pet osoba poginulo u saobraćajnim nesrećama, dok je na desetine letova otkazano.

Prema prognozi, snežna oluja će pogoditi područje širine 2.900 kilometara, od Kolorada do srednjeg Atlantika.

Oluja je u petak pogodila Kanzas i Misuri i širi se na delove Ajove, Ilinoisa, Indijane i Ohaja, rekao je meteorolog iz američke meteorološke službe Endrju Orison.

Najmanje pet osoba je poginulo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u saobraćajnim nesrećama na putevima u Misuriju i Kanzasu.

Sa međunarodnog aerodroma u Sent Luisu otkazano je na desetine letova.

Obilne snežne padavine očekuju se i u Virdžiniji i Vašingtonu.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.