Petit standard u ponedeljak na Novosadskom muzičkom letu

Izvor: Radio 021, 06.Avg.2016, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Petit standard" u ponedeljak na Novosadskom muzičkom letu

"Petit standard" – džez program hrvatske pevačice Vesne Pisarović održaće se u ponedeljak, 8. avgusta, na Novosadskom muzičkom letu.

Uz pratnju dvojice sjajnih, svetski priznatih džez muzičara – bubnjara Džona Beča (John Betsch) i basiste i kompozitora Krisa Dalgrena (Chris Dahlgren), Vesna Pisarović muzikom ispituje klasičan žanr džez standarda. Ovo je još jedan u nizu muzičkih projekata koji svedoči o radikalnom muzičkom zaokretu ove pevačice koja je popularni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << izraz zamenila džezom.

Koncert će se održati u vrtu Srednjoškolskog doma, Nikolajevska 1, s početkom u 21 čas. U slučaju lošeg vremena koncert će se održati u Sinagogi.

Ulaznice se mogu nabaviti u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2) radnim danima od 8 do 14 časova, kao i dva sata pred početak programa na mestu održavanja. Cena karte je 500 dinara.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

"Petit Standard" u ponedeljak u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2016, 08:53

U Vrtu srednjoškolskog doma u Nikolajevskoj ulici u Novom Sadu u ponedeljak 8. avgusta, u okviru manifestacije "Novosadsko muzičko leto", koncert će održati trio Vesne Pisarović "Petit Standard". Koncert počinje u 21 čas...Petit Standard je novi muzički projekat ugledne hrvatske pevačice Vesne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.