Izvor: Radio 021, 03.Feb.2021, 12:01

Pesme o slomljenim srcima ovog petka u Presluškivanju

Ljubav ponekad boli, a kako se najlakše isplakati nego uz neku dobru pesmu?

Članovi Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin pripremaju emisiju za sve slomljenog srca i one koji znaju taj osećaj.

U novih sat vremena Presluškivanja slušaće se pesme o raskidima, nepreboljenim i neuzvraćenim ljubavima, ljubomornim scenarijima, prevari, izdaji i drugim temama koje su najčešća tema u muzici.

U kreiranju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << savršene "heartbreak" plejliste pomoći će im slušaoci u ulogama doušnika.

Presluškivanje se petkom emituje na Radiju u premijernom izdanju i to od 20 časova, dok je emisija subotom dostupna onlajn.

Za sve novosti pratite Fejsbuk, Tviter i Instagram profile Presluškivanja, a uvek možete javiti svoje utiske i poslati sugestije.

Dok nestrpljivo čekamo petak i novo izdanje, poslušajte poslednje u nizu naših Presluškivanja, posvećeno muzici koja nije na engleskom jeziku.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.