Pančevo: Posao za 120 čuvara u novom zatvoru

Izvor: Radio 021, 14.Jun.2018, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevo: Posao za 120 čuvara u novom zatvoru

Ministarstvo pravde raspisalo je konkurs za prijem u radni odnos 120 komandira pripravnika, pripadnika Službe za obezbeđenje, u novom Kazneno-popravnom zavodu u Pančevu.

Konkurs traje do 28. juna, objavilo je Ministarstvo pravde.

KPZ u Pančevu, čije je otvaranje planirano do kraja godine, imaće 250 zaposlenih i, kako je rečeno, moći će da se poredi sa najsavremenijim zatvorima Evropske unije, jer će posedovati najviši stepen obezbeđenja i biće opremljen posebnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << tehničkim sistemom zaštite.

Objekat će moći da primi 500 zatvorenika, a biće opremljen nameštajem i posteljinom proizvedenim u kazneno-popravnim ustanovama u Sremskoj Mitrovici, Nišu, Požarevcu i vaspitno-popravnom domu u Kruševcu.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.