Izvor: Radio 021, 10.Dec.2019, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevo: Grad nabavlja video-nadzor za škole, vrtiće i ulice

Grad Pančevo raspisao je javnu nabaku u kojoj traži firmu koja će uvesti video nadzor u ustanovama, školama, vrtićima i na saobraćajnicama u tom gradu.

Za ovaj posao, Pančevo je spremno da izdvoji zaključno sa 2021. godinom više od 140 miliona dinara.

Ponude za nabavku opreme elektronskog i video-nadzora primaju se do 9. januara naredne godine. Kako je navedeno u dokumentaciji, iz ovogodišnje gradske kase izdvaja se 4,1 milion dinara, a u 2020. godini još 68,8 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << miliona dinara, koliko i u 2021. godini. Svi iznosi su bez PDV-a.

Javna nabavka obuhvata sisteme video-nadzora za vrtiće, kontrole pristupa, alarmnih sistema za kontrolu prilaska ustanovama i zaštiti van radnog vremena, SOS sigurne tačke za osnovne i srednje škole, sistem za merenje brzine vozila, video-nadzor prepoznavanja registarskih oznaka vozila i monitoring centar.

Planirano je da monitoring centar bude u zgradi Policijske uprave u Pančevu. Ponuđač mora u poslednje tri godine da ima isporučena i ugrađena najmanje tri sistema integrisane tehničke zaštite i da je ostvario trogodišnji prihod ne manji od 280 miliona dinara.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.