POLICAJAC U TUČI RANIO DVA MLADIĆA U NOVOM SADU

Izvor: Kurir, 20.Jun.2010, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICAJAC U TUČI RANIO DVA MLADIĆA U NOVOM SADU

NOVI SAD - Policija iz Novog Sada uhapsila je policajca iz Sremske Mitrovice Alena A. (20), zbog sumnje da je pištoljem ranio dvojicu mladića u novosadskom kafiću "Eks", dok nije bio na dužnosti.

Osumnjičeni je učestvovao u tuči koja je izbila jutros oko dva sata između dve grupe mladića, čiji su učesnici Igor B. (19), Bojan S. (22) i Marko P. (19) iz Laćarka i M. O. (17), G. A. (16), B. Š. (17), Srđan M. (19) i Mirka M. (20) iz Veternika.

Posle tuče, Alen A, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji je bio van službe u civilnom odelu, ispred kafića je ispalio više hitaca i naneo teške telesne povrede M. O. i G. A, a lakše povredio Srđana M.

Povređeni su zbrinuti u Kliničkom centru Vojvodine, a Marko P. je hospitalizovan u Medicinskom centru u Sremskoj Mitrovici.

Kako bi se utvrdile sve okolnosti u vezi sa ovim događajem u Novi Sad je poslata ekipa stručnjaka MUP - a iz Beograda.

Policajcu iz Sremske Mitrovice je određena mera zadržavanja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju,

Alen A. će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu, a protiv svih ostalih biće podnete krivične prijave za učestvovanje u tuči, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.