Izvor: Radio 021, 23.Feb.2020, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ozi Ozborn objavio novi solo album "Ordinary Man"

Stanar "Rock and Roll Hall of Fame" i dobitnik Gremi nagrada, pevač i muzički stvaralac Ozi Ozborn objavio je novi, dugoočekivani solo album, prvi u proteklih deset godina "Ordinary man".

Da bi proslavio dolazak albuma, Ozi je napravio istorijsko dešavanje, povezavši dve stvari koje jako voli, muziku i tetovaže. U 50 svetskih gradova, istovremeno, dešavala se promocija albuma tokom koje su fanovi mogli da dobiju tetovažu odabranu iz ekskluzivne tatu kolekcije inspirisane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Ozijem.

Albumu "Ordinary man" prethodila su tri singla, "Under The Graveyard", "Ordinary Man" i "Straight To Hell".

"Ordinary man" je prvi solo album Ozija Ozborna u skoro deset godina.

Album je snimljen u Los Anđelesu, a na njemu su radili producent i gitarista Endru Vat, basista Daf Mekkejgan (Guns N' Roses) i bubnjar Čed Smit (Red Hot Chili Peppers). Osim njih, na albumu su učestvovali Ozijevi dugogodišnji prijatelji i saradnici Elton Džon, Sleš, Post Maloun, kao i Tom Morelo (Rage Against The Machine).

Možete ga preslušati OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.