Ovo je naopasnija seks poza za muškarca

Izvor: Radio 021, 07.Jan.2017, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je naopasnija seks poza za muškarca

Svi koji su spremni da eksperimentišu u seksu znaju i kakve posledice mogu da snose. Ipak, jedna poza koja je uobičajena može i te kako da bude izuzetno opasna po muškarca.

Ne sumnjamo da muškarci uživaju u prizoru kada se za vreme seksualnog odnosa žena nalazi gore, ali može da bude vrlo opasno, jer je u pitanju poza koja najčešće uzrokuje povrede, pokazalo je istraživanje objavljeno u magazinu "Advances in Urology”.

Problem u ovoj pozi jeste to što žena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kada je gore, kontroliše pokrete celom svojom težinom oslonjenom na penis u erekciji. Tako muškarac nije u mogućnosti da prekine odnos ako penis pogrešno penetrira, što može da dovede čak do frakture penisa.

U drugim pozama, u kojima muškarac kontroliše situaciju, odnos može lako da prekine ako oseti da se nešto neprijatno dešava.

Autor: 021

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.