Izvor: Luftika.rs, 17.Apr.2018, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je dokaz da se ljubaznost isplati! (FOTO)

Da se ljubaznost zaista isplati uverila se osamnaestogodišnja Evoj Goulijams. Ova Amerikanka radila je kao i svakog danu u Vafl hausu kada je u restoran ušetao stariji čovek. On je zamolio Evoj da mu iseče vafle jer sam nije imao snage za tako nešto, a ova mlada devojka je to bez razmišljanja i uradila.
Devojka je bez razmišljanja to učinila, kako bi mu olakšala obrok i učinila mu sedenje u restoranu prijatnijim.
Nju je u tom trenutku slikala koleginica i objavila fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na društvenim mrežama, a fotografija je momentalno postala viralna i zaradila preko 147.000 pozitivnih reakcija, devet hiljada komentara i preko 70.000 deljenja.


I don't know her name but I heard this elderly man tell her his hands don't work too good. He was also on oxygen and…
Gepostet von Laura Wolf am Samstag, 3. März 2018


Osamnaestogodišnjakinja je govorila za lokalnu televiziju ističući da nije uradila ništa posebno već nešto što bi uvek uradila i za bilo koga ko bi joj to zatražio. Ipak, u toku intervjua je rekla da trenutno radi u restoranu kako bi zaradila novac za fakultet.
Nadležni na Univerzitetu Južni Teksas videli su prilog i odulčili da joj daju stpendiju u vrednosti od 16.000 dolara kako bi joj pomogli da ostvari svoj san.
Univerzitet se pobrinuo i da ona stupi u kontakt sa specijalnim savetnikom koji će joj pomoći da odabere polje studiranja, a za sada se osamnaestogodišnjakinja odlučila za poslovno upravljanje.
Kako mi je radnica u prodavnici uništila Uskrs

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.