Otvoren Sajam lova, ribolova i sporta

Izvor: Radio 021, 07.Okt.2015, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren Sajam lova, ribolova i sporta

Danas je otvoren 48. međunarodni Sajam lova, ribolova i sporta, Sajam Hortikulture, Šumarstva i Eko-svet.

Generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković rekao je da će se na sajmu lova, ribolova sporta predstaviti proizvođači lovačke opreme i lovačkog oružja. Kako je rečeno, sajam će se organizovati u tri segmenta - izložbeni, edukativni i zabavno-atraktivni, jer je cilj da se poveća broj posetilaca.

Ovogodišnja Zemlja partner na Sajmu turizma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << od 8. do 10. oktobra, biće Crna Gora.

Ove godine biće organizovan i prvi "Wellness & Spa Fest", a posetioci će u subotu, 10. oktobra, moći da uživaju u besplatnim masažama, degustacijama hrane, ali i da dobiju neophodne savete. Takođe, od četvrtka, 8. oktobra, pa do subote, posetioci će moći da uživaju u izlaganjima na Sajmu konjarstva i sersana.

Radno vreme sajma je od 10 do 19 časova, a ulaznica košta 300 dinara. U subotu će biti organizovan "Porodični dan" kada će po ceni jedne ulaznice Sajam moći da poseti cela porodica sa decom do 16 godina.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.