Otmica na Detelinari: Muškarac teško povređen, otmičari uhapšeni

Izvor: Radio 021, 22.Maj.2017, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otmica na Detelinari: Muškarac teško povređen, otmičari uhapšeni

Policija je uhapsila dvojicu osumnjičenih da su oko 19 časova oteli jednog muškarca na Detelinari.

Uhapšeni su N.S. (1978) i B.B. (1966).

Oni su otetog muškarca, na uglu ulica Janka Čmelika i Kornelija Stankovića, strpali u gepek "audija" . Svedoci su pozvali policiju koja je odmah krenula u poteru i ubrzo pronašla automobil otmičara.

Oni su, kako saznaje 021, uhapšeni na Mišeluku, a u automobilu je pronađen i oteti muškarac. Razlozi otmice za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sada nisu poznati.

U Hitnoj pomoći je za 021 potvrđeno da su intervenisali na Mišeluku, po pozivu policije. Zatekli su teško povređenog muškarca, starog 41 godinu, koji je bio u svesnom stanju. Zadobio je povrede glave, vrata i grudi, a zbrinut je na licu mesta i prebačen u Urgentni centar.

Direktor policije Vladimir Rebić pohvalio je pripadnike novosadske policije zbog brze akcije.

"Policijski službenici pokazali su izuzetno požrtvovanje i na tome sam im veoma zahvalan. Ovo je pravi primer efikasnog reagovanja policije koja je pokazala odlučnost i brzinu, kao i to da građanima mogu da garantuju punu bezbednost. Čestitam svim policijskim službenicima koji su učestvovali u ovoj akciji", rekao je Rebić.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

DRAMA U NOVOM SADU Oteti muškarac nađen teško povređen u GEPEKU

Izvor: Blic, 22.Maj.2017

Policija je privela dvojicu osumnjičenih da su oko 19 časova oteli jednog muškarca na Detelinari, saznaje 021.rs...Oni su ga u Ulici Janka Čmelika strpali u gepek automobilaa, a svedoci su pozvali policiju koja je odmah krenula u poteru i ubrzo pronašla automobil otmičara...Oni su, kako saznaje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.