Izvor: Luftika.rs, 24.Sep.2020, 09:54

Opet sevaju pesnice: Masovna tuča u Laze Telečkog

U masovnoj tuči koja je prethodne noći izbila Ulici Laze Telečkog povređen je dvadesettrogodišnji mladić. Prema još uvek nezvaničnim informacijama mladić je sa prelomom ruke prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
Do tuče je došlo kada je grupa mladića došla u sukob sa radnicima jednog od lokala u ovoj ulici, piše portal nsuzivo. Tuča je izbila u Ulici Laze Telečkog ispred jednog od lokala, a cela drama nastavila se i u Ulici Mite Ružića.
Doktor Zoran Krulj >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << iz Hitne pomoći kaže za portal 021 da je njihova ekipa na lice mesta došla po pozivu policije u pola dva, kada su se učesnici incidenta nalazili na uglu Laze Telečkog i Mite Ružića.
Više informacija biće poznato nakon izveštaja policije.
Tužilaštvo potvrdilo da je prebijanje u Novom Sadu prijavljeno tek posle 20 dana

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.