Odnošenje baštenskog i krupnog otpada do 8. septembra

Izvor: Radio 021, 04.Sep.2012, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odnošenje baštenskog i krupnog otpada do 8. septembra

Kontejneri za krupni otpad u narednim danima će biti postavljeni u MZ "Stari grad" i MZ "Prva vojvođanska brigada", dok će se baštenski otpad odnositi iz Rumenke, sa Sajlova, Adica, Avijatičarskog naselja, Grbavice, Sremske Kamenice, Ledinaca, Bukovca, Podbare, Čeneja, Salajke, Adamovićevog naselja, Detelinare, dela Staničnog bulevara, Velikog Rita, Malog Beograda i Pejićevih salaša.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Odnošenje baštenskog i krupnog otpada do 8. septembra

Izvor: Novine novosadske, 05.Sep.2012, 08:47

Kontejneri za krupni otpad u narednim danima će biti postavljeni u MZ “Stari grad” i MZ “Prva vojvođanska brigada”, dok će se baštenski otpad odnositi iz Rumenke, sa Sajlova, Adica, Avijatičarskog naselja, Grbavice, Sremske Kamenice, Ledinaca, Bukovca, Podbare, Čeneja, Salajke, Adamovićevog...

Nastavak na Novine novosadske...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.